Souper Cubes – Matförvaring och Lock Silikon 1-cup 4×250 ml 2-pack Blå/Röd

Matförvaring och Lock Silikon 1-cup 4×250 ml 2-pack Blå/Röd från Souper Cubes är ett smart och hållbart sätt att frysa in mat på!

Souper Cubes finns i flera olika storlekar och har invändiga mått, är tillverkade i 100 % livsmedelssäker platinasilikon och gör det enkelt att frysa in portioner av mat, såser, degar, fond med mera. Alla Souper Cubes levereras med ett praktiskt lock så att de enkelt kan staplas i frysen och locken är samma til alla olika modeller. Dessutom ser locket till att maten håller sig fräsch och inte avger eller absorberar lukt. Den solida och förstärkta silikonformen gör att du enkelt kan pressa ur maten i fryst tillstånd. Souper

Cubes kan diskas i diskmaskin och kan värmas i ugn upp till 210 grader (ej locket). Med Souper Cubes kan du enkelt förbereda och frysa in middagar och luncher, portionera ut och frysa in pizzadeg, smoothies till barnen eller vad sägs om portionsfrysning av barnmat till de allrs minsta? Oavsett behov sparar du miljön för engångsförpackningar som fryspåsar.
Köp den hos Cervera för 599 kr